اخبار تکنولوژی 13

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 13

معرفی تکنولوژی

طراحی سایت شیراز | طراحی سایت در شیراز

طراحی سایت قدم اول برای ورود به دنیای آنلاین و دیجیتال مارکتینگ می باشد ، شرکت طراحی سایت آراکد با سالها تجربه مفید و موثر در شهر شیراز، خدمات طراحی سایت حرفه ای خود را در دسته های مختلف به شما ارائه می دهد. گستره خدمات طراحی سایت شیراز  در شرکت طراحی سایت آراکد بسیار متنوع بوده و از طراحی سایت ارزان در شیراز تا طراحی سایت تخصصی را پوشش می دهد.

در دنیای آنلاین یکی از بهترین راه های شناخته شدن کسب و کار شما، فعالیت شما در دنیای اینترنت می باشد و اولین گام برای ورود به این عرصه سفارش طراحی سایت مرتبط با کسب و کار شما می باشد. طراحی سایت در شیراز به صورت کاملا تخصصی و استاندارد توسط شرکت طراحی سایت آراکد در شیراز انجام می شود.

 
طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی در شیراز خدمات ویژه ای برای شرکت های فعال در شهر شیراز ارائه می دهد، با سفارش طراحی سایت شرکتی میتوانید ، خدمات و حوزه فعالیت شرکت خود را برای کاربران و مخاطبین آنلاین به صورت کامل معرفی نمایید .
طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی در شیراز از پرطرفدارترین خدمات طراحی سایت آراکد در شهر شیراز می باشد . ما فروشگاه اینترنتی شما را با حداقل هزینه راه اندازی می کنیم . با داشتن یک فروشگاه اینترنتی به راحتی می توانید فروش خود را افزایش دهید .
طراحی سایت حرفه ای

طراحی سایت حرفه ای

طراحی سایت حرفه ای و خلاقانه یکی از خدمات ویژه طراحی سایت آراکد می باشد ، آراکد با تیم برنامه نویسی حرفه ای و قوی در شهر شیراز توانایی انجام تمامی پروژه های حرفه ای در زمینه طراحی سایت و راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی جدید را دارد.
طراحی سایت ارزان

طراحی سایت ارزان

یکی از اهداف بلند مدت شرکت طراحی سایت آراکد، ارائه خدمات طراحی سایت ارزان در شیراز می باشد. برای رسیدن به این هدف سعی کرده ایم تا همواره جدید ترین روش های طراحی سایت های آماده را بررسی کرده و از ان در کاهش قیمت طراحی سایت خود استفاده کنیم .

آراکد به عنوان یک شرکت فعال در زمینه طراحی سایت در شیراز با جذب نیروهای متخصص در زمینه طراحی سایت و  گرافیک و با کمک دانش و تجربه چند ساله ، مفتخر است تا به عنوان یک شرکت طراحی سایت در شیراز، خدمات خود را در تمامی دسته های طراحی سایت و با قیمت مناسب ارائه دهد .

مرکز طراحی سایت شیراز آراکد به صورت تخصصی بر روی طراحی سایت با زبان php و انواع سیستم مدیریت محتوا ( مانند وردپرس ) تمرکز دارد و با دانش برنامه نویسی و طراحی گرافیکی کافی، توانسته است تا انواع طراحی سایت در شیراز را با قیمت مناسب و کیفیت بالا، پیاده سازی نماید.

 یکی از وجه تمایزهای اصلی آراکد در حوزه فعالیت خود، داشتن دانش برنامه نویسی به زبان php  در معماری MVC می باشد . از این رو کلیه نیازهای شما در زمینه طراحی وب سایت در شیراز به شکل های مختلف قابل انجام و اجرا می باشد. از ویژگی های دیگر آراکد در زمینه طراحی سایت ، مشاوره رایگان سئو بعد از اتمام پروژه می باشد. ما به شما یاد میدهیم که چگونه مناسب ترین محتوا را برای سایت خود انتخاب و با رعایت قوانین سئو در سایت خود بنویسید.

اولین هدف مرکز طراحی سایت در شیراز آراکد رونق دهی به کسب و کارهای شما عزیزان می باشد تا با استفاده از جدید ترین متدهای طراحی سایت  بتوانیم به موفقیت شما در حوزه دیجیتال کمکی کرده باشیم. با شما خواهیم بود تا همانند یک تیم مشترک، کسب و کارتان رو بهبود داده و در راستای اهدافتان قدم مثبتی برداریم.

طراحی و ساخت انواع اپلیکیشن


—   طراحی اپلیکیشن اندروید و ios به صورت native

اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار آنلاین در حوزه اپلیکیشن را دارید، تیم حرفه ای و تخصصی آراکد بهترین خدمات طراحی اپلیکیشن را به شما ارائه خواهد داد، طراحی حرفه ای و تخصصی انواع اپلیکیشن اندروید و ios به همراه پشتیبانی یکساله رایگان، یک شروع خوب را برای کسب و کار شما رقم خواهد زد.

منبع:

https://avashtech.com/website-design-in-shiraz/


قیمت رسمی پردازنده‌ های تردریپر پرو AMD اعلام شد

هم‌زمان با اعلام رسمی قیمت پردازنده‌های سری تردریپر پرو، فروش آن‌ها در خرده‌فروشی‌ها آغاز شد.

AMD اخیرا اعلام کرد که پردازنده‌های تردریپر پرو (Threadripper Pro) این شرکت به‌زودی روانه‌ی فروشگاه‌های خرده‌فروشی می‌شوند؛ بااین‌حال، قیمت رسمی تراشه‌های مذکور تا دیروز در هاله‌ای از ابهام قرار داشت. پردازنده‌های یادشده در شش ماه نخستِ پس از معرفی در سیستم‌های از پیش اعتبارسنجی‌شده‌ و بسیار گران‌قیمتی همچون ThinkStation P620 لنوو استفاده شدند. اکنون، مشاهده‌ی عرضه‌ی آن‌ها به خرده‌فروشی‌ها خبر خوشی محسوب می‌شود. حساب کاربری momomo_us فهرستی از شناسه‌های محصول تراشه‌های تردریپر پرو را در توییتر منتشر کرده و وب‌سایت تامز هاردور به‌لطف آن توانسته است تا قیمت خرده‌فروشی این محصولات را از وب‌سایت خدماتی Compsource رهگیری کند.

البته پس از انتشار گزارش تامز هاردور، AMD قیمت تراشه‌های جدید سری تردریپر پرو را به‌اشتراک گذاشت و فهرست قیمت محصولات مذکور به‌روز شد. در فروشگاه Compsource، کاربران می‌توانند تراشه‌ی ۶۴ هسته‌ای و ۱۲۸ رشته‌ای تردریپر پرو 3995WX، پردازنده‌ی ۳۲ هسته‌ای 3975WX و تردریپر پرو ۱۶ هسته‌ای 3955WX را به‌ترتیب با قیمت ۶،۰۸۶ و ۳،۰۴۳ و ۱،۲۵۳ دلار بخرند. قیمت افزایش‌یافته‌ی محصولات یادشده در این خرده‌فروشی به‌دلیل اعمال حق‌الزحمه‌ی فروشنده است.

نام پردازندهتعداد هسته/رشته پردازشیفرکانس پایهفرکانس توربوحافظه‌ی کش L3 برحسب مگابایتاستاندارد PCIeپشتیبانی DRAMقیمت برحسب دلار
تردریپر پرو 3995WX۶۴/۱۲۸۲/۷ گیگاهرتز۴/۲ گیگاهرتز۲۵۶۱۲۸ مسیر نسل 48xDDR4-3200۵،۴۸۹
تردریپر 3990X۶۴/۱۲۸۲/۹ گیگاهرتز۴/۳ گیگاهرتز۲۵۶۸۸ مسیر نسل 4 (۷۲ مسیر قابل استفاده)4xDDR4-3200۳،۹۹۰
اپیک ۷۴۴۲۶۴/۱۲۸۲/۲۲۵ گیگاهرتز۳/۴ گیگاهرتز۲۵۶۱۲۸ مسیر نسل 48xDDR4-3200۶٫۹۵۰
تردریپر پرو 3975WX۳۲/۶۴۳/۵ گیگاهرتز۴/۲ گیگاهرتز۱۲۸۱۲۸ مسیر نسل 48xDDR4-3200۲،۷۴۹ دلار
Xeon 8280۲۸/۵۶۲/۷ گیگاهرتز۴/۰ گیگاهرتز۳۸٫۵۴۸ مسیر نسل 36xDDR4-2933۱۰،۰۰۹
W-3175X اینتل۲۸/۵۶۳/۱ گیگاهرتز۴/۸ گیگاهرتز۳۸٫۵۴۸ مسیر نسل 36xDDR4-2666۲،۹۹۹
تردریپر 3970X۳۲/۶۴۳/۷ گیگاهرتز۴/۵ گیگاهرتز۱۲۸۸۸ مسیر نسل 4 (۷۲ مسیر قابل استفاده)4xDDR4-3200۱،۹۹۹
تردریپر 3960X۲۴/۴۸۳/۸ گیگاهرتز۴/۵ گیگاهرتز۱۲۸۸۸ مسیر نسل 4 (۷۲ مسیر قابل استفاده)4xDDR4-3200۱،۳۹۹
Xeon W-3265۲۴/۴۸۲/۷ گیگاهرتز۴/۶ گیگاهرتز۳۳۶۴ مسیر نسل 36xDDR4-2933۳،۳۴۹
تردریپر پرو 3955WX۱۶/۳۲۳/۹ گیگاهرتز۴/۳ گیگاهرتز۶۴۱۲۸ مسیر نسل 48xDDR4-3200۱٫۱۴۹
رایزن 9 5950X۱۶/۳۲۳/۹ گیگاهرتز۴/۹ گیگاهرتز۶۴۲۰ مسیر2xDDR4-3200۷۹۹

با اینکه قیمت پردازنده‌های سری تردریپر پرو سرسام‌آور است، با مبلغ هنگفتی که صرف خرید آن‌ها می‌کنید، قابلیت‌های زیادی به‌دست خواهید آورد. پردازنده‌های قدرتمند تردریپر پرو AMD به‌سادگی با شکست تراشه‌های استاندارد رده‌ی مصرف‌کننده‌ی تردریپر در بارهای کاریِ حاصل از توان عملیاتی حافظه، در سیستم‌های ورک‌استیشن نهایت قدرت را به ارمغان می‌آورند. خالی از لطف نیست که بدانید این تراشه‌ها با حداکثر ۶۴ هسته‌ی پردازشی و ۱۲۸ رشته و پشتیبانی از ۲ ترابایت حافظه‌ی تقسیم‌شده در هشت کانال حافظه، از ۱۲۸ خط PCIe 4.0 برای ارتباط با RDIMM و LRDIMM بهره می‌برند.

قیمت سری تردریپر پرو بسیار مناسب‌تر از آن‌ است که در سیستم‌های OEM شاهد هستیم. به‌عنوان مثال، ارتقای پردازنده‌ی ۱۲ هسته‌ای 3945WX به تراشه‌ی ۶۴ هسته‌ای 3995WX در سیستم لنوو ۷،۰۰۰ دلار هزینه خواهد داشت.

تردریپر پرو 3995WX با قیمت ۵،۴۸۹ دلاری از همتای رده‌ی مصرف‌کننده‌ی خودش، یعنی 3990X، درحدود ۱،۴۹۹ دلار ارزان‌تر است؛ بااین‌حال، پردازنده‌ی مذکور درقیاس‌با تراشه‌ی مرکز داده‌ی اپیک 7442 که امکانات مشابهی ارائه می‌دهد، قیمت نسبتا گران‌تری دارد. البته قیمت‌های بیشتر پیشنهادی برای سری تردریپر پرو قابل پیش‌بینی بود؛ زیرا چنین اقدامی برای جلوگیری از ایجاد رقابت بین تراشه‌های ارزان‌قیمت‌تر ورک‌استیشن و مدل‌های اپیک مرکز داده AMD ضروری به‌نظر می‌رسید.

خرید تراشه‌ی ۳۲ هسته‌ای 3975WX درحدود ۲،۷۴۹ دلار هزینه دربرخواهد داشت که ۷۵۰ دلار بیشتر از قیمت تردریپر رده‌ی مصرف‌کننده‌ی 3970X است. نکته‌ی جالب‌ این است که AMD در سری تردریپر پرو، از عرضه‌ی تراشه‌ی ۲۴ هسته‌ای خودداری کرده است.

پردازنده تردریپر پرو / Threadripper Pro شرکت AMD روی برد

پردازنده‌ی ۱۶ هسته‌ای 3955WX با قیمت ۱،۱۴۹ دلار عرضه می‌شود. این تراشه‌ی ۱۶ هسته‌ای در سری تردریپر همتایی ندارد؛ ولی با پردازنده‌ی ۷۹۹ دلاری رایزن 9 5950X رقابت می‌کند که به مادربردهای معمولی متصل می‌شود. تردریپر پرو 3955WX با ۳۵۰ دلار هزینه‌ی بیشتر، چهار برابر کانال حافظه‌ و ۱۰۸ مسیر PCIe 4.0 بیشتری دارد. بااین‌حال، برای جاسازی این تراشه و استفاده از هشت کانال حافظه‌ی آن، کاربران باید مادربرد کلاسِ ورک‌استیشن بخرند که به‌تنهایی محصولی گران‌قیمت است. علاوه‌براین با خرید تردریپر پرو 3955WX، عملکرد خیره‌کننده‌ی سری رایزن ۵۰۰۰ در پردازش تک‌رشته‌ای را نیر از دست خواهید داد.

برای استفاده از تمامی مزیت‌های سری تردریپر پرو، باید مادربرد WRX80 خریده شود. بااین‌حال، لازم نیست نگران باشید؛ زیرا ایسوس مدل سفارشی این مادربرد را با نام Pro WS Sage SE در فهرست محصولات وب‌سایتش قرار داده است و به‌زودی، قیمت و زمان عرضه‌ی آن مشخص خواهد شد. این محصول هفت اسلات شانزده‌مسیره‌ی استاندارد ارتباطی PCIe 4.0 و هشت اسلات حافظه دارد. همچنین، این مادربرد با زیرسیستم انتقال قدرت ۱۶ فاز همراه است و از حافظه‌ی RDIMMs پشتیبانی می‌کند. یک تراشه‌ی BMC نیز برای مدیریت از راه دور در آن تعبیه شده است.

شرکت گیگابایت نیز مدل اختصاصی خودش از این مادربرد با نام WRX80-SU8 را عرضه خواهد کرد؛ ولی جزئیات محصول یادشده در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این مادربرد عظیم که احتمالا در کلاس E-ATX قرار دارد، با هفت اسلات PCIe، تراشه‌ی BMC، دو درگاه 10 GbE، دو درگاه GbE و یک سیستم صوتی ۷٫۱ کاناله همراه است.

منبع:

https://www.zoomit.ir/economics/367472-amd-threadripper-pro-retail-pricing/

آموزش نصب ویندوز ۱۰ روی رزبری پای ۴

در این مقاله، روشی برای نصب ویندوز ۱۰ روی رایانه‌ی کوچک رزبری پای ۴ آموزش داده است.

رایانه رزبری پای (Raspberry Pi) معمولا با سیستم‌عامل‌های لینوکس مانند Raspberry PI OS کار می‌کند؛ اما چه می‌شود اگر بتوانیم روی آن ویندوز ۱۰ نصب کنیم؟ به‌طور رسمی تنها سیستم‌عامل مایکروسافت برای پای نسخه قدیمی Windows 10 IoT Core است که فقط به شما امکان می‌دهد کد ویژوال استودیو را در رایانه‌تان اجرا کنید؛ ولی به‌عنوان سیستم‌عامل مستقل با رابط کاربری گرافیکی کار نمی‌کند. به‌عبارت‌دیگر هیچ ویندوزی در کار نیست؛ بااین‌حال، پشتیبانی‌نکردن مایکروسافت مانع از آن نشده است که برخی از توسعه‌دهندگان خلاق راهی برای اجرای نسخه کامل دسکتاپ ویندوز ۱۰ در رزبری پای پیدا کنند.

سال ۲۰۱۹، عده‌ای سعی کردند نسخه هک‌شده‌ ویندوز ۱۰ را روی رزبری پای نصب کنند. با اینکه آن‌ها توانستند پس از تلاش‌های پیاپی این کار را انجام دهند، درنهایت کار با این سیستم بسیار دشوار بود. پیشرفت‌های اخیر دنیای فناوری امکان اجرای ویندوز ۱۰ روی Raspberry Pi 4 را تا حدی ممکن کرده است. در مطلب حاضر، نصب ویندوز ۱۰ روی رزبری پای آموزش داده شده است. باوجوداین‌، پیش از شروع به این نکته توجه کنید که این محصول عضوی از خانواده مایکروسافت نیست و آموزش تصویری که درادامه مشاهده می‌کنید، حاصل تلاش گروهی توسعه‌دهنده خلاقی است که تصمیم گرفته‌اند با همکاری یکدیگر این کار را انجام دهند.

امیر داهان و مارسین و پیت باتارد وظیفه انجام بخش‌های مختلف این پروژه را برعهده گرفته‌اند. بعضی از فایل‌هایی که برای انجام این کار به آن‌ها نیاز دارید، به‌طور دائم در حال تغییر هستند؛ در‌نتیجه برای دانلود آن‌ها باید به گروه دیسکورد Windows on Raspberry Pi بروید؛ یعنی مکانی که همه توسعه‌دهندگان در آنجا حضور دارند و به‌روزرسانی‌های مختلف را به‌اشتراک می‌گذارند. توجه کنید که این روش تعهد قانونی یا امنیتی ندارد؛ پس، باید با مسئولیت خود آن را انجام دهید.   

در زمان نگارش این مقاله، پروژه مذکور به‌طرز شگفت‌انگیزی موفق عمل می‌کند؛ ولی هنوز جای پیشرفت وجود دارد. برای مثال، پردازنده‌های داخلی اترنت و‌ بلوتوث و GPIO رزبری پای کار نمی‌کنند؛ بنابراین برای آنلاین شدن، به دانگل USB Ethernet یا USB Wi-Fi احتیاج دارید. افزون‌براین، صدا ازطریق HDMI در‌دسترس نیست؛ اما دسترسی به صدای بلوتوث ازطریق دانگل بلوتوث USB امکان‌پذیر است.

ابزار موردنیاز برای نصب ویندوز ۱۰ روی رزبری پای ۴:

  • رزبری پای ۴ (۴ یا ۸ گیگابایتی)
  • کارت میکرواس‌دی ۱۶ گیگابایتی یا بیشتر
  • ویندوز ۱۰ کامپیوتر
  • دانگل USB به اترنت یا وای‌فای
  • دانگل بلوتوث (اگر بلوتوث می‌خواهید)
  • صفحه‌کلید، ماوس، HDMI و پاور برای رزبری پای خود

 نحوه نصب ویندوز ۱۰ روی رزبری پای ۴

  • ابتدا آخرین نسخه پیش از انتشار ابزار WoR را دانلود و فایل‌های آن را اکسترکت کنید.
  • سپس به سرور دیسکورد Windows on Raspberry Pi سر بزنید و به بخش دانلودهای کانال بروید. از آن قسمت جدیدترین نسخه حالت تثبیت‌شده فایل لازم را دانلود کنید.
  • درادامه ابزار WoR Alpha را باز و زبان خود را انتخاب کنید.

  • اکنون زمان آن رسیده است که میکرو‌اس‌دی خود را وارد و درایو دلخواه را انتخاب کنید (در‌حال‌حاضر، حالت Raspberry Pi 4 در حال آزمایش است؛ اما موفق شده در آزمایش‌ها سربلند بیرون بیاید).

  • ویندوز خود را روی ARM image انتخاب کنید.

  • حالا باید آخرین نسخه درایورها را از سرور دانلود کنید.

  • از آخرین سیستم‌عامل موجود UEFI استفاده کنید.

  • در این مرحله، به پیکربندی‌ها نگاه و آن‌ها را بررسی کنید. اگر از آن‌ها راضی هستید، دکمه Next را بزنید.

  • همه گزینه‌ها را پیش از زدن دکمه Install باردیگر بررسی کنید.

  • مراحل نصب بسته به سرعت کارت میکرواس‌دی حداکثر دو ساعت طول می‌کشد.
  • اکنون زمان آن رسیده است که فایل RAM fix for Rpi 4 را از سرور Windows On Raspberry Pi در دیسکورد دانلود کنید. مانند فایل دیگر، این مورد را نیز اکسترکت کنید.
  • فایل winpatch.exe را در درایو C کپی کنید.
  • درایو حاوی ویندوز ۱۰ را پیدا کنید.
  • درادامه Command Prompt را به‌عنوان Administrator باز کنید و به درایو C بروید.
  • درایور یواس‌بی را وصل کنید تا پورت‌های آن روی Raspberry Pi 4 فعال شود. نام درایور را تغییر دهید تا با نصب شما مطابقت داشته باشد.
  • رزبری پای را اورکلاک کنید. این مرحله اختیاری است؛ اما اگر فن خنک‌کننده می‌خواهید بسیار توصیه می‌شود. فایل config.txt موجود در درایو BOOT را ویرایش و این دو خط را در انتهای آن اضافه کنید. اورکلاک‌کردن به رزبری پای امکان خنک‌سازی را اضافه می‌کند: over_voltage=6 و arm_freq=2000.
  • میکرواس‌دی را خارج و به رزبری پای ۴ متصل کنید. سپس صفحه‌کلید، ماوس، برق و... را نیز به آن وصل کنید.
  • اکنون تنها کافی است که مراحل استاندارد نصب ویندوز ۱۰ را دنبال کنید. پس از مدت کوتاهی، آماده استفاده از ویندوز ۱۰ در رزبری پای ۴ خود هستید.
  • به‌عنوان administrator بخش Command Prompt را باز کنید و این دستور را برای فعال‌کردن ۳ گیگابایت RAM اجرا کنید: bcdedit /deletevalue {default} truncatememory.
  •  برای اجرای دستور Enter را فشار دهید.
  • حالا رزبری پای خود را برای اعمال تغییرات به‌روزرسانی بوت کنید.

نصب ویندوز ۱۰ روی رزبری پای ۴

  • برای دسترسی به شبکه، از تبدیل USB به اترنت یا دانگل وای‌فای سازگار استفاده کنید.
  • با دو بار کلیک روی نماد Microsoft Edge آن را روی سیستم خود نصب کنید.
  • این اپلیکیشن به همان روش معمول ویندوز نصب می‌شود. نرم‌افزارهای GIMP Photo Editor و Arduino IDE نیز پیش‌تر برای آزمایش عملکرد ویندوز روی آن نصب شده بودند که هر دو آن‌ها عملکرد نسبتا خوبی داشتند. البته می‌شود از آن‌ها تنها برای انجام کارهای پایه‌ای و سبک استفاده کرد.

چگونگی عملکرد ویندوز ۱۰ روی رزبری پای

در آزمایش‌ها، عملکرد ویندوز ۱۰ روی رزبری پای تقریبا مانند دستگاه‌های رده‌پایین است. ویندوز ۱۰ روی این دستگاه قابل‌استفاده است؛ اما برای کارهای روزانه‌ نمی‌توان به آن اعتماد کرد؛ زیرا قدرت لازم برای ارائه خدمات را ندارد. زمان بوت‌شدن دستگاه با ویندوز ۱۰ به‌طور درخورتوجهی طولانی‌تر از زمانی بود که رزبری پای ۴ از سیستم‌عامل اصلی خود استفاده می‌کرد. شاید باور نکنید؛ ولی بوت‌شدن این دستگاه ۲ دقیقه و ۱۲ ثانیه طول کشیده است.

پس از نصب ویندوز ۱۰، حس کلی استفاده از محصولات مایکروسافت به کاربر منتقل می‌شود. مرورگر اج نیز تجربه‌ نسبتا لذت‌بخشی برای گشتن در اینترنت ایجاد کرده است؛ البته اجرای سایت‌های سنگینی مانند یوتیوب یکی از مشکلات مرورگر اج در رزبری پای ۴ بود.

در آزمایش انجام‌شده برای بررسی عملکرد دستگاه، سه برنامه GIMP Photo Editor و Arduino IDE و Python 3.8 روی ویندوز ۱۰ نصب شد. هر سه‌ نرم‌افزار در حالت نصب ۳۲ بینی دانلود شده و درنهایت نیز بدون مشکل خاصی آماده کار بودند. در بین آن‌ها، GIMP Photo Editor به‌خوبی اجرا شد و تنها مشکل سرعتش بود که درمقایسه‌با نرم‌افزارهای ویرایش عکس دیگر کُند بود. نرم‌افزار Arduino IDE نیز آهسته کار می‌کرد و دلیل اصلی این کُندی اجرای جاوا در پس‌زمینه به‌وسیله این اپلیکیشن است. البته اگر صبور باشید، هنگام استفاده از این برنامه می‌توانید تجربه خوبی کسب کنید.

درست است که سه گزینه بالا با موفقیت نصب شدند؛ اما آزمایش مذکور نشان داد که این اتفاق برای همه نرم‌افزارها رخ نمی‌دهد. هنگامی‌که Visual Studio Code امتحان شد، این نرم‌افزار از نصب‌شدن در این محیط امتناع کرد؛ ولی در‌مقابل Python 3.8 به‌راحتی نصب و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

دیدگاه شما کاربران زومیت درباره اجرای ویندوز ۱۰ روی رزبری پای ۴ چیست؟

منبع: